Whistleblower for elever

Kære elev.

Hvis du oplever noget mens du er elev her på FGU-Skolen Øst, som du oplever som krænkende eller du oplever andet, som du mener skolens øverste ledelse skal vide, kan du trygt henvende dig til mig.

Hvis du ikke føler, at du kan tale med din lærer, din vejleder eller skolelederen om det du har oplevet, har du mulighed for at skrive direkte til mig som direktør for hele FGU-Skolen Øst.

For at vi kan være sikre på at du er elev på FGU-Skolen Øst, eller eventuelt har været elev, skal du anvende dit NemId eller MitId. Det betyder at du ikke kan være anonym, men din henvendelse behandles fortroligt og diskret, og ingen andre end du og jeg behøver at få at vide, at du har henvendt dig.

Hvis du har lyst til en samtale med mig, kan du skrive det, og så kontakter jeg dig straks.

SÅDAN VIRKER DET:

Når du trykker på knappen ”send til direktøren” bliver du sendt videre til ”send digitalt” som er afløseren for eboks. Hvis du gør det på en mobiltelefon, skal du først have app’en ”send digitalt” installeret og sat rigtigt op. Hvis du ikke har denne app kan du kontakte skolens IT-afdeling og få hjælp til det.

Hvis du vil sende fra en computer, skal du bare logge ind med MitId.

Så bliver du mødt med billedet til højre. Udfyld emnefeltet, og skriv din besked i det store felt.

Derefter afslutter du ved at trykke på ”send”.

Din henvendelse bliver nu sendt til vores sikker post, og en sekretær vil nu tjekke, om du er elev hos os eller tidligere har været det. Derefter sendes din henvendelse videre til mig.

Mange hilsner
Søren Elnebo Lau

Direktør

+