Dette værksted er for dig, der påtænker at uddanne dig eller arbejde inden for handel og kundeservice eller turisme, kultur- og fritid. Vi har 15 hektar fredskov med egen discgolfbane, hvor vi træner, instruerer og arrangerer turneringer – lige uden for klasselokalet.

Som elev hos os kommer du til at arbejde sammen med Tune Kursuscenter, hvor vi planlægger, arrangerer og afholder arrangementer. Vi markedsfører selv vores arrangementer. Vi hjælper også til i receptionen på Tune Kursuscenter, hvor vi bl.a. tager godt imod konference-, samt overnattende gæster.

På værkstedet laver vi en bred vifte af opgaver, såsom strikning og hækling, plakater, digitale medier, tegninger, fotografier, udstillinger, outdoor-turisme, friluftsliv og discgolf. Du vil lære om den kreative proces fra idé til udførsel, samt om planlægning, markedsføring/PR, SoMe, prissætning og kundekontakt.

”Shoppen” er vores egen butik i receptionen på Tune Kursuscenter, hvor vi deler lokaler med discgolfforretningen Disc Connection. Her arbejder vi med design, produktion, varekendskab, salg og kundebetjening.

Vi tager på ekskursioner til kunstmuseer, gallerier og afholder ferniseringer samt pop-up-udstillinger, hvor du kan lære mere om kultur og turisme.


Uddannelse og jobs værkstedet aktiviteter peger hen imod:
· Eventkoordinator
· Serviceøkonom
· Pædagog
· Butiksassistent
· Event- og udstillingsmedarbejder
· Handelsøkonom
· Idrætslærer
· Forsvaret
· Natur- og kulturformidling
· Underviser


Stikord om dagligdagen:
Kreativitet – Fotografi – Photoshop – Illustrator – Tegning – Butik – Kundeservice – Salg – Eventplanlægning – Formidling – Outdoor-turisme – Discgolf

MONICA BACH NIELSEN

Fotograf & Magasin-udgiver
61 29 42 15
mbn@fgu-skolen.dk

MICHAEL LYAGER POULSEN

Friluftsvejleder & serviceøkonom
61 20 54 98 
mlp@fgu-skolen.dk

+