På Byg, bolig og anlæg arbejder vi i autentiske rammer med produktion, service- og anlægsopgaver.

Hverdagen er fyldt med vidt forskellige arbejdsopgaver, og du får kendskab til både gamle og nye håndværksteknikker, til moderne byggeri og industri- og metalarbejde.

Du lærer at tegne i 3D og planlægge dine opgaver. Du arbejder med værktøj og maskiner, så du bliver fortrolig med det, og gør det typisk sammen med andre elever, da samarbejde er en vigtig del af undervisningen.

Vi laver opgaver for både virksomheder og private kunder, og du vil lære vigtigheden af at kunne tale med forskellige mennesker og skabe en god kundekontakt.

De fleste opgaver udføres på vores værksted eller udendørs og spænder fra fx bygning af shelterhytte, borde og transportpaller til fliselægning, reparation af cykler og dækskifte på biler. Vi står også for ejendomsservice og vedligehold på skolen. For at give dig indblik i de forskellige fag, er der skole- og virksomhedsbesøg inden for vores fagområder.

Du skal have lysten og modet til at være med, og til gengæld giver BBA dig mulighed for at afprøve alle de faglige områder, vi tilbyder. Det hjælper dig til at finde modet på en bestemt faglig retning.

Uddannelser, som værkstedet peger hen imod:
Tømrer – Gulvlægger – Brolægger – Maskinsnedker – Tagdækker – Ejendomstekniker – Bygningssnedker – Møbelsnedker – Maler – Auto – Murer – VVS-montør/smed

Stikord om dagligdagen:
Samarbejde – Byggeri – Tegningslære i 3D – Maskinværksted – Materialekendskab – Design

DAN PEDERSEN

Tømrer
4139 7204
dpe@fgu-skolen.dk

STEEN BYØ

Faglærer
81413516
sby@fgu-skolen.dk

ASKE MLYNEK 

Tømrer
8141 3504
aml@fgu-skolen.dk

+