“Scene Skræk” – allerede med døren på klem ind til Musisk/kunstnerisk produktions lokaler, hører du trippende, travle fødder og livlige stemmer der taler, synger, samtaler.

Straks fornemmer man det energifyldte arbejdsfællesskab, hvor nysgerrighed, skaberglæde og den enkeltes personlighed og mod kan få plads til at blomstre. På ”Scene-Skræk” er hovedfagene teater og keramik.

I teaterundervisningen bliver der undervist og arbejdet med teatersport, dramaundervisning, karakterarbejde, sansning, kropssprog, tale, tekstanalyse, fortolkning, teaterhistorie, fagbegreber, koreografi og instruktion.

Undervisningen vil altid være med en legende tilgang til faget, hvor vi fokuserer på dine særlige talenter. Du vil få styrket din koncentration, samarbejdsevne, det at sætte dig et mål og gå efter det, og blive mere udholdende og glad for dig selv.

Der indgår øvelser, projekter og produktioner, hvor andre kunstarter vil være repræsenteret. Vi søger inspiration ved at bevæge os ud af huset og besøge kunstneriske og kulturelle begivenheder.

Her er rumklang, rummelighed, stærkt fællesskab og højt til loftet.

Uddannelser, som værkstedet peger hen imod:
Skuespiller – Regissør – Lys og lydtekniker – Lærer – Pædagog – Kulturformidler – HF – SOSU

Stikord om dagligdagen:
Drama – Teater – Dekorere – Tegne – Male – Digte – Bevægelse – Samarbejde

Karina Adel Jarlstrup

Skuespiller
26 80 86 55
kaj@fgu-skolen.dk

Nicoline Gandrup Thyrsted

Faglærer
81413554
ngh@fgu-skolen.dk

ANDERS PROVIS

Musiker/musiklærer
Kandidat fra Det Rytmiske Konservatorium
81 41 02 55 
apr@fgu-skolen.dk

+