Duften af mad er ikke til at tage fejl af, de forskellige lyde flere steder fra ej heller – du er dér, hvor der er mest energi på hele skolen.

Vi laver al den mad, der bliver spist på hele skolen. Hver dag gør vi os umage, for at alle kan nyde maden, vi har lavet. Nogle gange dufter der af brød, det kan være fra surdej, rugbrød eller boller, andre gange dufter der af varme krydderier, som kommer langvejs fra.

I køkkenet laver vi morgenmad og frokost til skolen. Af og til får vi bestillinger udefra, så vi har altid gang i noget spændende.

Vi laver alt fra bunden selv, så du lærer at lave den rene vare, også selvom det tager lidt længere tid.

Hos køkkenet er der plads til alle – om du regner med senere at arbejde med madlavning eller ej – alle har brug for at kunne begå sig i et køkken.

Vi tager på ture, vi besøger relevante uddannelsesintuitioner, samt formidler og opsøger praktikpladser.

For at skolens frokost kan blive færdig til tiden, skal du lærer nogle færdigheder, som vil hjælpe dig videre i livet: Sammenarbejde er nøgleordet for at alle har deres opgaver klar, til deadline. Når du er klar til det, kan du få ansvaret for en selvstændig opgave, her får du mulighed for at prøve dine nye færdigheder af.

Vi giver dig feedback på den mad og de opgaver, du laver.

Kan du se dig selv i disse rammer, kan vi lære dig alt dette og meget, meget mere.

Download oplæst tekst ved at scanne QR-koden.

Få oplæst indhold på siden herunder

Uddannelser, som værkstedet peger hen imod:
Bager – Kok – Tjener – Cater – Slagter – Smørrebrøds ass. – Fiske- og vildthandler – Ernærings ass. – SOSU – Ernæringshjælper

Stikord om dagligdagen:
Hjemmelavet mad – Grundtilberedning – Sammenhold – Sammenarbejde – Hjemmebag – Køkkenproduktion – Varekendskab – Kreativitet – Hygiejne – Miljø – Værtskab

Vibeke A.

Køkkenleder
41 39 72 09 
vda@fgu-skolen.dk

Anette Dorte Hansen

køkkenassistent
81 41 35 42
aha@fgu-skolen.dk

Jeanette H.

Ernæringsassistent
40 89 77 83
jehe@fgu-skolen.dk