Mad og ernæring er et meget energisk værksted

Tiden flyver afsted, da der altid er mange spændende opgaver, at tage fat i. Vi fremstiller alt helt fra bunden af – det gælder lige fra hjemmebag til syltning.

Du vil blive en del af et fantastisk team, der er gode til at hjælpe hinanden og til at samarbejde. Vi tager på uddannelsesmesser og vi besøger også både relevante skoler og vores leverandører.

Hos os er det vigtigt at du får indblik i, hvilke muligheder og retninger, der er inden for faget – og i hvilken retning din interesse og uddannelse peger. Der bliver lagt vægt på et autentisk arbejdsmiljø. Omstillingsparathed er et vilkår i denne branche, så det er også en del af dagligdagen på Mad og ernæring.

De daglige produktioner gemmes i din portfolio, og undervisningen er både praktisk og teoretisk. Dansk og matematik er også en naturlig del af hverdagen.
Ingen er eksperter fra begyndelsen, så vi ved, at alle ligger på forskellige niveauer i arbejdsgangen. Det bliver der naturligvis taget hensyn til.

Uddannelser, som værkstedet peger hen imod:
Kok – Tjener – Smørrebrød og Cater – Ernæringsassistent – Slagter – Bager – Konditor – Bager

Stikord om dagligdagen:
Teamwork – Energisk værksted – Spændene mad – Kører service – Hygiejne – Omstillingsparat – Relevant fagsprog – Mad ud af huset – Producerer mad fra bunden

Jane Brogaard Andersen

Kok
61 20 5494 
jba@fgu-skolen.dk

Jens Jokumsen

Elektronikingenør
25 97 18 45
jjo@fgu-skolen.dk