Beskrivelse:
Taastrup Mediehus er ofte som en travl banegård – her er gang i den.
Vi starter dog dagen roligt med et redaktionsmøde, hvor vi snakker om igangværende og kommende opgaver.

Hos os får du en bred vifte af professionelle værktøjer indenfor fotografi, grafisk arbejde og IT med dig videre efter et forløb på mediehuset.

Undervisningen:
I undervisningen med grafik og foto arbejder vi med den kreative proces fra idé til udførsel – og undervejs i forløbet får du også indblik i kundekontakt.

Du arbejder selvstændig og i grupper med opgaver, både på og udenfor skolen. Du bliver introduceret for alle fagene på medielinjen, men du har mulighed for at vælger at fordybe dig i én eller flere fagligheder, og dygtiggøre dig indenfor netop de fagområder, de tiltaler dig mest.

IT indgår naturligt i mange af arbejdsprocesserne på værkstedet, men også som et selvstændigt emne, du kan specialisere dig i.

Opgaver:
Vi arbejder med forskellige typer opgaver fra SoMe, plakater, billedredigering, opsætning af foldere, animation, digitale tegninger, IT-support og udstillinger.

Forudsætninger:
Der kræves ingen kreative eller IT-kundskaber for at starte på Taastrup Mediehus.

Uddannelser, som værkstedet peger hen imod:
Mediegrafiker – Fotograf Designer Illustrator Reklametegner Kunstner Scenetekniker Eventkoordinator IT-Supporter Skiltetekniker

Stikord om dagligdagen:
Kreativitet – Fotografi – Layout og design – Tegning og illustration – Farvelære – IT og programmering – Tryk, teknik og typografi – Animation – Formidler – Salg – Kundekontakt

MOnICA BACH NIELSEN

Fotograf & Magasin-udgiver
61 29 42 15
mbn@fgu-skolen.dk

Torben Meier Jakobsen

Teknikumingenør
61 20 54 96
tmj@fgu-skolen.dk