På Kommunikation og medier har vi mange forskelligartede opgaver.

Vi har opgaver, der omfatter hele FGU-Skolen Øst i Greve-Solrød, opgaver på Tune Kursuscenter og på Greve Museum.

Opgaverne på skolen omfatter vedligeholdelse, udlevering og modtagelse af skolens computere. Vi opsætter printere og netværk. Vi står også for skolens infoskærme, der skal opdateres med info til skolens elever.

Vi arbejder med apps til mobiltelefoner, IT-support og laver hjemmesider både internt til skolens værksteder og til eksternt til fx Greve Museum.


På værkstedet arbejder vi med sikkerhed, udvikling, netværk, VPN, programmering, fotografering, lave små film og en masse andre ting, der har med en computer at gøre.

Vi skiller, samler, opdaterer, udskifter, reparerer og virusscanner både stationære og bærbare computere, mobiltelefoner, servere og andet hardware.

Du kommer aldrig til at arbejde alene – vi arbejder altid i grupper på mindst to personer, og du vil derfor altid indgå i et samarbejdet. 

Værkstedet er godkendt til at have fire IT-supporterlærlinge, der deltager i værkstedets arbejde.

Værkstedet har igennem mange år taget på ture både til CEBIT-messen i Hannover, som er er verdens største computermesse, samt til Danfoss Universe.

Uddannelser, som værkstedet peger hen imod:
IT-supporter – Datateknikker – Datamatiker – Kølemontør – Plastoperatør – Plastmager – Procesoperatør – Industrioperatør

Stikord om dagligdagen:
Computere – Sikkerhed – Netværk – Hjemmesider – Programmering – Mobiltelefoner – Fotografering – Video

Michael Dubgaard Lund

Datamatiker
61 61 84 11
mlu@fgu-skolen.dk

Jens Jokumsen

Elektronikingenør
25 97 18 45
jjo@fgu-skolen.dk