På Grønt, miljø og ejendomsservice får du rig mulighed for at afprøve, om du skal gå håndværksvejen, gennem dit arbejde med de mange forskellige opgaver på Tune Kursuscenter og skolen.

Inden for det grønne område laver vi alle genrer af anlægsgartnerfaget, såsom hækkeklipning, græsslåning, beskæring, beplantning dyrkning af grøntsager på friland, i højbede og i drivhuse.

I skolens (15 tønder land) store fredskov slår vi græsset på stierne, beskærer langs veje og stier og tynder ud i ammetræer.

Vi er meget optaget af miljøet og bevidste om genbrug og cirkulær økonomi i dagligdagen. Som ejendomstekniker får du kendskab til håndværksfag som VVS, maler og tømrer/snedker.

Vi renoverer og vedligeholder Tune kursuscenter og FGU-skolens bygninger. Vi står for værelsesgennemgang, skifter blandingsbatterier, toiletsæder, elpærer og maler vinduer.

Du vil få kendskab til lager og logistik. Vi sørger for rent linned til værelserne, øl og vand til kursuscenteret og rengøringsartikler, som skal i depot.

Vi har både små og store planlagte opgaver, men også rigtig mange ad hoc-opgaver, som får hele huset til at fungere.

Vi laver kombinationsforløb med de uddannelser, som retter sig mod vores fagtema. Navnlig Vilvorde i Roskilde har vi et godt samarbejde med og har udviklet vores helt egen model, med et ophold på Roskilde Tekniske Skole.

Uddannelser, som værkstedet peger hen imod:
Grøn/grå anlægsgartner – Brolægger – Skovarbejder – Produktionsgartner – Greenkeeper – Ejendomsserviceteknikker – VVS – Tømrer – Maler – Lager og logistik

Stikord om dagligdagen:
Produktion – Anlæg og vedligeholdelse – Sikkerhed og materialekendskab – Reparation og vedligeholdelse – Affald, miljø og genbrug – Jord til bord – Vand, varme og ventilation – Værktøjskendskab – Maskinkendskab – Plantekendskab

Mads Sørensen

Murer
61 61 84 15
mbs@fgu-skolen.dk

ole Jensen

Anlægsgartner
61 6184 25
oje@fgu-skolen.dk

henrik Sørensen

Brolægger
61 20 54 91
hso@fgu-skolen.dk