Corona-håndtering på FGU-Skolen Øst – december 2021

Kære elever og forældre og eksterne samarbejdspartnere.

På FGU-Skolen Øst gør vi vores bedste for at passe på os alle her op mod jul. Det betyder, at alle elever og ansatte skal fremvise gyldigt Coronapas eller negativ Coronatest ved ankomst til skolerne.

Hvis elever ikke har gyldigt Coronapas eller negativ test vil de blive bedt om at tage hjem for at blive testet inden de må vende tilbage til skolen igen.

Undervisningen fortsætter som hidtil i den kommende uge (13. – 17. december) på skolerne i Høje-Taastrup, Roskilde og Lejre.

Desværre er flere elever og lærere på skolen i Greve/Solrød testet positive for Covid-19, og derfor foregår undervisningen i Greve/Solrød som fjernundervisning i den kommende uge.

For alle 4 skoler vil undervisningen foregå som fjernundervisning og hjemmearbejde i den sidste uge op til jul (20. – 23. december) for at sikre at alle kan være trygge uden at blive udsat for unødig smitterisiko.

Ved spørgsmål eller tvivl om hvordan du skal forholde dig, så kontakt den lokale skoleleder eller mig på telefon 51193514 eller mail til sel@fgu-skolen.dk

Mange hilsner Søren Elnebo Lau Direktør