BYG, BOLIG OG ANLÆG
Byg, bolig og anlæg på FGU Høje-Taastrup


Vi underviser i bygningsdrift og vedligeholdelse, brug af værktøj, materialer og fagord. Sikkerhed på værkstedet og i håndværksopgaverne, samt brug af værnemidler, er vigtigt. Vi har også tegningsforståelse og materialeberegning.

Hverdagen starten altid med en morgen-briefing i klassen, hvor vi gennemgår dagens opgaver og aftaler hvem, der skal lave hvad. På værkstedet lægger vi vægt på at aflevere et ordentligt stykke arbejde. Det vil sige, at du overholder aftaler, som er indgået med kunden – fx hvor og hvordan opgaven skal udføres, og sørger for at kunden er tilfreds ved aflevering af udført stykke arbejde. Som håndværker må det ikke kunne ses, at du har været på besøg– kun på det fine arbejde, du har lavet.

Du skal med tiden kunne arbejde både selvstændigt og på hold, så det er vigtigt, at du vil være en del af holdet og har lyst til at være med. Vi bruger mange forskellige former for håndværktøj, powertools og materialer.

Opgaverne på BBA spænder helt fra udskiftning af blandingsbatteri, opsætning af hylder og billeder, til bygning at skillevægge, gulvlægning, bortskafning af affald til genbrugsstation og udskiftning af vinduer og døre i vores bygninger.

Du vil også komme til at lærer at arbejde i Portfolio, da det er vigtigt at kunne dokumentere dit arbejde.

Uddannelser, som værkstedet peger hen imod:
Ejendomsservicetekniker – Tømrer/snedker – Maler – Murer – Elektriker – Klejnsmed – Blikkenslager

Stikord om dagligdagen:
Håndværk – Orden – Planlægning – Portfolio – Selvstændighed – Ansvar – Teamwork

Per Lorentzen

Faglærer
81 41 35 68
plor@fgu-skolen.dk